MISO SUSHI AMSTERDAM

MISO SUSHI AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 98 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miso Sushi Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 21:01 Top
24 mei 2022 om 20:32 Heerlijk eten (veggie poke bowl is the best), en goede service! Er ging iets mis met de bezorging, maar ik ben heel fijn geholpen. Bedankt!
21 mei 2022 om 23:44 Fast faster fastest! Good quality, sushi still warm
17 mei 2022 om 20:18 Exact op tijd bezorgd, helaas was men een gedeelte vergeten cf bestelling, maar dat is keurig nabezorgd.
17 mei 2022 om 17:16 The food is super nice, my first sushi store in nl since i left my country. And i can say this sushi isnone of the best!
12 mei 2022 om 9:05 Heel vriendelijk personeel! Goede prijs en lekker! Misschien goed om er saus opties bij te doen, of heb ik die gemist?
1 mei 2022 om 22:45 Super lekker! Veggie poke bowl is TOP
30 apr 2022 om 22:33 3x faster than mentioned. So fast and warm and fresh
31 mrt 2022 om 21:53 Als altijd supersnel
28 mrt 2022 om 23:26 Wayyy faster
21 feb 2022 om 8:42 Bezorg tijd was zelf 2 uur later , door de wind 2 uur en 15 minuten later , er staat op jullie site een veel kortere tijd wb levertijden , ik vond dit echt te lang en ik kon de bestelling niet annuleren jammer genoeg . Dus ik was niet tevreden.
29 dec 2021 om 1:56 Voor 66 euro was het gewoon weinig dus duur kan beter naar restaurant gaan voor die prijs